1 kilo per week afvallen

1 kilo per week afvallen kan op verschillende manieren. Je kan minder eten of meer sporten of een combinatie van beide. Maar ook daar heb je eindeloze mogelijkheden. Heb je een paar mogelijkheden geprobeerd en zie je het resultaat niet? Of je ziet het jojo effect optreden, je valt af, maar komt later weer aan. In dit artikel kom je erachter wat gezonde recepten met weinig calorieën zijn en hoe je daaruit afvallen kunt stimuleren.

1 kilo per week afvallen?

Er zitten in bepaalde voeding zoveel vet, dat het niet bevordert om af te vallen. Wat kan je dan beter wel weten? Eet voedsel met alleen gezonde vetten. Voorbeelden van voeding met gezonde vetten zijn: avocado, noten en zalm, groente.

1 kilo per week afvallen

Vermijd ongezond eten

Dit is een moeilijk opgave wanneer je juist van ongezond eten houdt. Wanneer het voor jou heel moeilijk is om ongezond eten compleet te vermijden, reduceer dit dan. Voedsel waar veel vetten in zitten: chips, koekjes, junkfood, brood, pasta en rijst.

Vervang bepaalde voedselsoorten

In rundvlees en varkensvlees bevatten veel vetten, vervang dit door kip of vis te eten. Fruitsap bevat veel suiker, vervang dit door fruit te eten. Snacks zoals chocolade en chips bevatten veel suikers, vervang dit door noten te eten.

1 kilo per week afvallen

Drink water/groene thee

Water en groene thee is een goede vervanging van al het andere drank. Je denkt misschien dat vruchtensap heel gezond is, maar het tegendeel is waar. Vooral in pakjes sap en in alcohol zit veel suiker toegevoegd, kijk maar eens op de achterkant ervan. In water zit geen calorieën en groene thee ook bijna niet en helpt jou om vet te verbranden.

Vermijd eten uit verveling

Veel mensen hebben de neiging om iets te gaan eten wanneer ze zich vervelen. Probeer die gedachten om te zetten om iets actiefs te gaan doen. Zo denk je steeds vaker om iets actiefs te doen in plaats van te eten.

1 kilo per week afvallen

1 kilo per week afvallen hoeveel calorieën?

Feiten over snel afvallen en afslanken. 7700 calorieën staat gelijk aan 1 kilo. Wanneer je meer let op jouw voeding en drank dan is 500 calorieën minder per dag gelijk aan 1 kilo per 2 weken. Een effectieve manier is om alles wat jij per dag eet en drinkt op te schrijven. Zoek dan op internet of de achterkant van de verpakking uit hoeveel calorieën deze bevat. Probeer dan te berekenen om standaard 500 calorieën te minderen door voedsel of drank met de meeste calorieën te vervangen door wat anders. Dan kom je snel genoeg achter dat je makkelijk 5 kilo afvallen kunt stimuleren.

Vetarm eten werkt niet!

Je kan afvallen en blijvend afslanken door enkel vetarm te eten. Vetarm eten bestaat al meer dan 25 jaar en toch blijft onze maatschappij maar dikker en dikker worden.

Meer dan 50% van de Nederlandse en Belgische bevolking lijdt aan overgewicht. Dit feit alleen al zou jou ervan moeten overtuigen dat alleen maar vetarm eten je niet helpt afvallen of afslanken.

Je dient mentaal de juiste gedachten te hebben eten, voedsel en beweging om succesvol te kunnen afslanken. Afslanken zit voor 90% tussen je oren.

Fitness en fitness toestellen werken niet!

Welke dingen rijzen al jaren als paddestoelen uit de grond? Dat zijn natuurlijk fitness centers! Ook fitness toestellen verkopen als zoete broodjes. De mensen worden echter geen gram lichter, behalve in hun portefeuille dan.

Bovendien hebben mensen geen tijd om iedere dag een uur te gaan sporten. Goede voornemens alom, maar na enkele dagen ligt het driemaandelijks abonnement ongebruikt op de keukenkast.

Wist je trouwens dat 86% van alle fitness-deelnemers zijn abonnement niet volledig uit doet. Dus, stop met fitness als je wil vermageren of afvallen.

Een caloriearm dieet werkt niet!

Je zal ook niet afvallen en afslanken door een calorie-arm dieet te volgen. Op de keeper beschouwd is dit soort diëten eigenlijk het ergste wat je kan doen voor je lichaam.

Door calorie-arm te eten vertraag je juist het metabolisme waardoor je lichaam minder vet gaat verbranden.

In het begin val je misschien enkele kilo’s af, maar daarna val je plots stil. Herkenbaar?! Waarschijnlijk heb je dit nog al gelezen of gehoord; Je kan nooit afslanken door jezelf uit te hongeren.

Wat over de de ‘SONJA”S, weight watchers, dieetboeken, etc?

Afslank-programma’s zoals Weight Watchers of boeken zoals Sonja Kampen, Sonja Bakker, Atkins, Montignac, etc stellen programma’s voor waar je op langere termijn mee afvalt.

Doorgaans verlies je hier slechts een halve tot anderhalve kilo per 14 dagen, op voorwaarde dat je de richtlijnen strikt opvolgt. De meeste geven het na slechts enkele dagen al op.

Ik stel je een ander dieet voor dat kilo’s afvallen stimuleert. Met de focus op snel gewichtsverlies om daarna, het bereikte ideale gewicht voor altijd en makkelijk te behouden.

Kilo per week afvallen haalbaar?

Eten kan zo lekker en verslavend zijn, voornamelijk eten waar vele vetten in zitten. Met het Ketogeen dieet leer jij volhouden hoe je gezond kunt eten om blijvend kilo’s te kunnen afvallen. Afvallen is nog nooit zo leuk geweest, wanneer je eenmaal de spelregels kent. Deze kun je meteen in de praktijk toepassen.

Waarom werkt dit dieet?

Bij dit dieet krijg je vele bonussen en je gaat sowieso 1 kilo per week afvallen. Waaronder een stappenplan, dieetrecepten en drinkrecepten. Door de combinatie van verschillende factoren wordt kilo’s afvallen enorm bevordert.

Ja, ik wil meer calorieën verliezen!

Plaats een reactie