De afslankbijbel

Afslankbijbel

De review van de Afslankbijbel bevat ervaringen van echte kopers. Er zijn wel duizenden boeken geschreven over afvallen. Sommige boeken zijn erg goed, andere boeken zijn wat minder nuttig. De Afslank Receptenbijbel is één van de vele boeken over het verliezen van gewicht. Of dit boek de moeite waard is, lees je op deze pagina.

Zo vind je op deze pagina een uitgebreide Afslankbijbel review. Door deze review door te lezen, kun je direct bepalen of dit boek wel of niet bij jou past. Past het boek inderdaad bij jou, dan kun je het direct bestellen om deze afvalmethode eens zelf te testen.

De Afslankbijbel: een korte kennismaking

De Afslankbijbel is een boek met gezonde recepten. De ondertitel van het boek luidt ‘Verbrand snel overtollig buikvet, zonder honger te lijden of te jojoën’. Hieruit kunnen we afleiden dat het boek voornamelijk gericht is op het verbranden van buikvet. Toch helpt het boek je ook vet te verliezen op andere plekken op je lichaam, want je verbrandt overal vet als je gezonder gaat eten.

Wat dit boek anders maakt dan andere boeken over afvallen, is dat het dieet van de Afslankbijbel minder streng is. Ten eerste kun je helemaal zelf bepalen in hoeverre je dit dieet wil volgen. Wil je nog regelmatig gewoon koken waar je zin in hebt, dan is dit mogelijk. Wel zal het in dit geval langer duren voor je resultaat ziet. Daarnaast zijn de gerechten in het boek niet alleen gezond, maar ook lekker. Uithongeren is er niet bij, want alle gerechten die in de Afslank Receptenbijbel staan, vullen goed.

De auteur van de Afslankbijbel Oscar Helm

De Afslankbijbel is geschreven door Oscar Helm. Deze auteur heeft niet alleen de Afslankbijbel geschreven, maar ook het boek Vet Verbranden Geheimen. Hij heeft dan ook ervaring met het schrijven van boeken over afvallen, bewegen en gezond eten.

Verder is Oscar Helm afslankcoach, sociaalpsycholoog, voedingsdeskundige én de eigenaar van Happy Healthy. Op deze website deelt hij regelmatig interessante artikelen over gezond eten en afvallen. Om een beetje kennis te maken met zijn schrijfstijl, tips en adviezen, kun je de blog eens doornemen voor je de Afslank Receptenbijbel bestelt.

Afslankbijbel marktplaats

Het klinkt verleidelijk om de afslank receptenbijbel op marktplaats te gaan kopen. De intentie is dat je er goedkoper uitkoopt, maar dit is uiteindelijk niet waar. Want goedkoop is in dit geval duurkoop, mensen worden tegenwoordig vaak opgelicht via marktplaats. De auteur van het Afslankbijbel Oscar Helm heeft vele emails ontvangen over dat klanten een aankoop hebben gemaakt op marktplaats om het receptenbijbel te verkrijgen. Er zijn mensen die een oud dieetboek opgestuurd hebben gekregen, dat niet eens door Oscar is geschreven.

Wanneer je zeker wil weten dat je het juiste versie van het boek gaat ontvangen dat daadwerkelijk door voedingsdeskundige Oscar Helm is geschreven, dan raad ik jou aan om het boek digitaal aan te schaffen. Je krijgt het ook daadwerkelijk opgestuurd en je hebt een 60-dagen garantie. Je verbrand dan snel overtollige kilo’s, lees verder wat je er meer over kunt verwachten.

De inhoud van het boek

De Afslankbijbel bestaat uit meer dan honderd gezonde recepten. Alle recepten in het boek zijn gemakkelijk, snel én goedkoop te bereiden. Dit maakt het dieet van Oscar Helm toegankelijk om te volgen. Het dieet is niet alleen geschikt voor keukenprinsen en keukenprinsessen met een groot budget voor de wekelijkse boodschappen, maar ook voor mensen die minder goed kunnen koken en/of minder geld hebben om boodschappen van te doen.

Wat eten we vanavondDe recepten in het boek zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Dit zijn de categorieën ontbijtrecepten, dranken, lunch, salades & dressings, avondeten en lekkere trek in de avond. Sommige categorieën bestaan weer uit bepaalde subcategorieën. Zo kun je bij lunch weer kiezen uit de categorie lunch zonder koolhydraten en de categorie lunch met koolhydraten. Door de handige en overzichtelijke indeling van het boek, vind je in een mum van tijd waar je naar op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld een gezond ontbijtje maken, dan hoef je niet het hele boek door te bladeren. Je gaat naar de juiste categorie en je hebt zo een lekker recept gevonden.

De bonussen van de Afslankbijbel

Wat veel mensen niet weten, is dat je enkele aantrekkelijke bonussen krijgt als je de Afslank Receptenbijbel bestelt. Het gaat om de volgende bonussen:

  • Eén maand toegang tot het Ultieme Afslank Programma van Oscar Helm. Wil je het programma hierna blijven betalen, dan betaal je 19,97 euro per maand.
  • Een gratis e-book met gezonde recepten voor lekkere toetjes. Het gaat om 10 recepten.
  • Een gratis e-book met gezonde recepten voor lekkere tussendoortjes. In totaal gaat het om 30 recepten.
  • Een gratis e-book met richtlijnen om gezond te eten en een strakker lichaam te krijgen.
  • Gratis dagmenu’s, weekmenu’s en boodschappenlijsten. Deze schema’s en boodschappenlijsten kun je gebruiken om jouw gezonde eetpatroon nog gemakkelijker aan te houden.

Wat eten we vanavond

Let op: jouw lidmaatschap bij het Ultieme Afslank Programma van Oscar Helm wordt automatisch verlengd. Zeg je dit niet op, dan betaal je de tweede maand 19,97 euro om je lidmaatschap te behouden. Vervolgens betaal je dit iedere maand. Wil je het Ultieme Afslank Programma stopzetten? Dan is dit zeker mogelijk. Om het lidmaatschap na de eerste maand stop te zetten, stuur je een mail naar Oscar Helm.

Voor wie is de Afslankbijbel interessant?

Wat eten we vanavondDe Afslankbijbel is interessant voor mensen die af willen vallen, maar dan wel zonder jojo-effect. Omdat het dieet van het Afslankbijbel geen crashdieet is, heb je bij dit eetprogramma geen last van het vervelende jojo-effect. Dit betekent dat als je kilo’s verliest, je deze kilo’s niet na een tijdje weer terugkrijgt. Wel is het belangrijk dat je het eetprogramma blijft volgen en dit serieus doet, want anders kun je wel weer aankomen. Verder is het boek geschikt voor mensen die graag een platte buik willen krijgen. Zoals je in de ondertitel van het boek kunt lezen, zijn de recepten uitermate geschikt voor het verbranden van buikvet.

Afslankbijbel reviews

Om de Afslankbijbel nog beter te kunnen beoordelen, hebben we online gezocht naar ervaringen van andere consumenten. Op diverse onafhankelijke websites zijn interessante reviews te lezen. Vrijwel alle reviews die wij hebben gelezen op deze sites, zijn positief. Veel mensen schrijven dat ze inderdaad af zijn gevallen met de hulp van Oscar Helm, zonder veel te moeten sporten en zichzelf uit te hongeren. Ook zitten ze lekkerder in hun vel.

Daarnaast schrijven veel mensen dat ze buikvet hebben verloren met de tips en adviezen in de Afslankbijbel. Niet alleen de recepten in het boek hebben ze geholpen een strakkere buik te krijgen, maar de bonussen die je bij het boek krijgt ook. We kunnen dan ook concluderen dat niet alleen de Afslankbijbel goed is, maar de bonussen van het boek ook.

De prijs van de Afslankbijbel

Bestel je het e-book van Oscar Helm, dan betaal je hier 27 euro voor. Wil je zowel het digitale boek als het fysieke boek ontvangen, dan betaal je hier 37 euro voor. Goed om te weten: bij Oscar Helm krijg je altijd een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden over het boek, dan kun je dus je geld terug krijgen. Wel moet je dit op tijd aangeven, want je kunt niet onbeperkt gebruik maken van deze garantie.

Conclusie: wel of niet kopen?

De Afslankbijbel is een uitgebreid boek, dat je zeker kan helpen gewicht te verliezen. Wil je vooral een strakkere buik, dan is dit boek ook een aanrader. Je moet serieus aan de slag met de tips en de adviezen in het boek, maar voor dit harde werken krijg je wel iets terug. Als je de tips en adviezen in het boek langere tijd opvolgt en de recepten klaarmaakt, kun je namelijk veel afvallen.

Hoeveel je precies afvalt met de Afslankbijbel, is natuurlijk afhankelijk van je eigen inzet. Als we de online reviews van andere consumenten mogen geloven, kan het totale gewichtsverlies in ieder geval erg hoog worden. En dit zonder hongergevoel en zonder jojo-effect. Twijfel je nog een beetje of je de Afslankbijbel wel of niet moet bestellen? Maak dan gewoon gebruik van de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden over het boek, dan krijg je gewoon je geld terug. Zo loop je in feite geen risico als je dit boek van Oscar Helm bestelt.

Wil jij afvallen zonder hongergevoel en zonder jojo-effect? Of wil je een strakkere buik, zodat je zelfverzekerd de zomer van in kan? Bestel dan de Afslankbijbel en je verliest in een mum van tijd die overtollige kilo’s, voornamelijk op de buik.

Afvallen zonder jojo-effect!

Plaats een reactie