Afvallen in de overgang

Afvallen in de overgang

Afvallen in de overgang, wanneer je daar in komt, krijg je te maken met diverse overgangskwaaltjes. Eén van de vervelendste bijwerkingen van de overgang, is dat veel vrouwen tijdens deze periode zwaarder worden. Zonder dat je meer eet of minder beweegt, komen er ineens veel kilo’s bij. En hoewel de kilo’s er gemakkelijk aan komen, gaan ze er zeker niet gemakkelijk vanaf.

Afvallen in de overgang lukt niet

Het boek Slank Door De Overgang helpt vrouwen in de overgang gewicht te verliezen. Afvallen in de overgang is makkelijk. Niet met een streng dieet om ze uit te hongeren of een onmogelijk sportschema waar ze zich iedere dag aan moeten houden, maar met realistische tips en adviezen. Meer weten over dit boek, voor de Slank Door De Overgang aanschaft? Lees dan onderstaande Slank Door De Overgang review door.

Wat is Slank Door De Overgang?

Het boek Slank Door De Overgang richt zich specifiek op vrouwen in de overgang, die door deze periode in hun leven aan zijn gekomen. Met realistische tips en adviezen die speciaal voor dames in de overgang zijn opgesteld, helpt het boek je gewicht te verliezen.

Goed om te weten: het boek richt zich niet alleen op de klacht dat je zwaarder wordt tijdens de overgang. In Slank Door De Overgang staan namelijk ook tips om andere vervelende overgangsklachten te verminderen, zoals bijvoorbeeld slaapproblemen en stemmingsstoornissen. Dit maakt het boek extra interessant voor alle dames die in de overgang zitten en diverse klachten ervaren.

De auteur van Slank Door De Overgang

Het boek Slank Door De Overgang  is geschreven door Ria Kamelle. Zij is een ervaringsdeskundige op het gebied van de overgang en gewichtsverlies. Toen ze zelf in de overgang zat, kwam ze namelijk in een korte tijd 7 kilo aan. Ze probeerde van alles, maar de overtollige kilo’s gingen er niet vanaf.

Daarom besloot Ria Kamelle zich te verdiepen in de materie. Door veel boeken, artikelen en wetenschappelijke onderzoeken te lezen, deed ze diverse interessante inzichten op. Deze inzichten toetste ze bij zichzelf en met resultaat, want ze viel uiteindelijk weer af. In Slank Door De Overgang lees je haar tips en adviezen. Het zijn dus niet zomaar afslanktips, maar adviezen die ze zelf heeft opgevolgd en waarvan ze zelf heeft bewezen dat ze echt werken.

Kun je afvallen door de overgang?

Afvallen in de overgangMet het boek Slank Door De Overgang, kun je zeker afvallen door de overgang. Dit boek bestaat uit meerdere onderdelen. Bestel je dit boek, dan krijg je ten eerste (logischerwijs) het boek Slank Door De Overgang. Dit boek behandelt alle aspecten van de overgang. Zo lees je in het boek niet alleen welke klachten je kunt ervaren tijdens deze periode in je leven, maar ook waarom. Uiteraard krijg je ook tips om de klachten van de overgang te verminderen.

Recepten afvallen overgang

Ook vind je in het boek 50 gezonde en lekkere recepten. Deze recepten heeft Ria Kamelle speciaal voor vrouwen in de overgang opgesteld. Ze helpen je tijdens de overgang je balans terug te vinden én gewicht te verliezen, waardoor je lekkerder in je vel zit.

Als je Slank Door De Overgang bestelt, krijg je ook een bonus boek. Dit boek bestaat uit 20 gezonde recepten voor smoothies. De recepten zijn niet heel bijzonder, maar wel lekker om eens te proberen. Wil je een keer gezond ontbijten of gezond snacken, dan is deze bonus zeker een interessante toevoeging.

Afvallen in de overgangFiguur verandert overgang

De tweede bonus die je bij het boek Slank Door De Overgang krijgt, is een boek met kledingadvies. Deze tips zijn niet specifiek voor dames in de overgang, maar voor vrouwen in het algemeen. Leuk om eens door te nemen, maar niet erg bijzonder. Als je moeite hebt om de juiste kleding te vinden bij je bouw, zijn de tips overigens wel nuttig. De kledingtips in de bonus van Slank Door De Overgang gaan namelijk vooral over de juiste kleding bij een specifieke lichaamsbouw.

Afvallen in de overgangDe derde en laatste bonus die je bij het boek krijgt, is een boodschappenlijstje met voedingsschema. Deze bonus helpt je jouw gezonde eetpatroon gemakkelijker vol te houden. Door het voedingsschema aan te houden en steeds het boodschappenlijstje te gebruiken, is het namelijk gemakkelijker om gezond te eten. Zeker als je nu geen gezond eetpatroon hebt en ineens een grote omslag moet maken, is de derde bonus een handig handvat om de boel goed te organiseren.

Voor wie is het boek interessant?

Het boek Slank Door De Overgang richt zich specifiek op dames die in de overgang zitten. Wil je meer te weten komen over deze periode in je leven en wil je jouw overgangsklachten verminderen? Dan is dit boek zeker iets voor jou. In het boek krijg je niet alleen handige tips en adviezen, maar kom je ook meer te weten over de overgang in het algemeen. Als je middenin de overgang zit, is deze informatie zeker interessant.

De tips en adviezen in het boek zullen niet voor iedereen even goed werken. Sommige tips helpen je misschien erg goed, andere tips niet. Door meerdere tips en adviezen op te volgen, kom je er vanzelf achter wat voor jou goed werkt. Wij raden je dan ook aan om het boek alleen te bestellen als je serieus met de tips en adviezen aan de slag wil gaan. Doe je dit niet, dan zie je namelijk geen of vrijwel geen resultaat.

Afvallen in de overgang ervaringen

Voor je het boek Slank Door De Overgang koopt, is het goed om te weten wat andere lezers eigenlijk van dit boek vinden. Wij hebben even online onderzoek voor je gedaan en moeten concluderen dat vrijwel alle dames die een review schrijven over dit boek, positief zijn. Ze zijn niet alleen gewicht verloren, maar zitten ook lekkerder in hun vel. Dit komt omdat Slank Door De Overgang hen ook heeft geholpen andere overgangsklachten te verminderen.

Daarnaast vinden veel mensen de algemene informatie over de overgang in Slank Door De Overgang erg interessant. Als je wat meer weet over de overgang, kun je hier namelijk ook beter mee omgaan. De meeste dames raden het boek Slank Door De Overgang van Ria Kamelle dan ook zeker aan.

De prijs van Slank Door De Overgang

Wil je het boek Slank Door De Overgang bestellen, dan betaal je eenmalig 37 euro. Dit lijkt misschien wat prijzig, maar hier krijg je wel een boek en enkele bonussen voor. En als je 37 euro moet betalen om van je vervelende overgangsklachten af moet komen, is de prijs natuurlijk niet echt hoog. We kunnen je niet garanderen dat je met deze investering van al je klachten af komt, maar de klachten zullen zeker verminderen. Heb je minder last van de overgang, dan heb je hier toch wel 37 euro voor over.

Conclusie: dit boek wel of niet kopen?

Slank Door De Overgang van Ria Kamelle is een compleet en zeer interessant boek over de overgang. Het boek helpt je niet alleen gewicht te verliezen tijdens de overgang, maar geeft je ook meer informatie over de overgang in het algemeen. Zit je in de overgang, dan is het zeker interessant om deze informatie eens door te nemen. Daar komt nog bij dat het boek niet alleen over gewichtstoename gaat, maar ook over andere klachten die je tijdens de overgang kunt ervaren. Met de hulp van Ria Kamelle kun je andere overgangsklachten dus ook verminderen of zelfs laten verdwijnen.

Zoals al eerder vermeld, zullen niet alle tips en adviezen in het boek even goed helpen. Wel is het zeker interessant om het boek eens te proberen. Al werkt slechts een enkele tip in jouw situatie: dit is al zeker de moeite waard. Heb je minder last van een enkele overgangsklacht, dan kun je namelijk al meer genieten van het leven.

Wil jij Slank Door De Overgang eens proberen? Dan bestel je dit boek eenvoudig en snel online. Je krijgt nu niet alleen het e-book van Ria Kamelle, maar ook drie interessante bonussen.

Ontvang de bonussen!

Plaats een reactie