Beste pre workouts

Beste pre workouts: fitness is 1 van de opties om af te vallen. Je bent eenmaal in de sportschool, maar waar moet je eigenlijk op letten wanneer je naar de fitness gaat? Hoe val ik snel af? In dit artikel vind je dé informatie over fitness en het alternatief ervan om het afvallen te stimuleren.

Beste pre workouts?

Eerst wil ik jou tips geven over hoe je snel kunt afvallen. Velen geven de nadruk om hun buik te trainen, want daar zie je veel vet. Je kan beter jouw hele lichaam trainen zodat er op deze manier meer vet verbrand over je hele lichaam. Op lange termijn zie je ook een beter resultaat! Begin licht te trainen en ga langzamerhand steeds langer en zwaarder trainen.

Om de beste pre workouts te doen maak je eerst een plan voordat je gaat fitnessen en het liefst zo gevarieerd mogelijk. Door gebruik te maken van verschillende fitnessapparatuur train je heel je lichaam. Fitness is een sport dat met regelmaat moet worden uitgevoerd om resultaat te krijgen. Met een plan en doel(en) is heb je een beter overzicht waarvoor je het doet.

Hoe val ik snel af

Hierbij wat tips om een kilo per week afvallen te bevorderen:

  • Met lichte gewichten beginnen. Het klinkt verleidelijk om te denken dat je met zwaardere gewichten sneller resultaten boekt. Maar het tegendeel is waar, wat daar uit komt is dat jouw lichaam nog niet is getraind. Er komen blessures, waardoor je genoodzaakt bent om een pauze in te lassen. Dat schiet dus niet op, begin met lichte gewichten. Vanuit daar kan je het opbouwen tot de wat zwaardere gewichten.
  • 1 of 2 keer per week maximaal de spiergroepen trainen. Wanneer je meer dan 2 keer per week jouw spiergroepen gaat trainen, wordt wederom de kans op blessures groter. De duur waarop de spieren zich herstellen is zo een 65 uur.
  • Eet genoeg tussen het fitnessen door. Wanneer jij te weinig eet, dan breekt jouw lichaam spiermassa af. Zo wordt er minder energie geproduceerd, waardoor jij jouw dagelijkse taken minder goed uit kan voeren. Wanneer jij te veel eet, nemen de calorieën toe. Zo wordt er minder vet verbrand waardoor je juist aankomt. Een juiste balans moet er dus zijn, niet te weinig, maar ook niet teveel eten.
  • Doe afwisseling tussen cardio en krachttraining. Wanneer jij cardio doet, dan is een interval van een half uur veel effectiever dan een uur. Wissel dit af met krachttraining, daardoor wordt jouw spiermassa vergroot en verbrandt je calorieën. Een kilo per week afvallen is op deze manier haalbaar.
  • Drink genoeg water. Water is belangrijk, want 70% van ons lichaam bestaat uit water. Wanneer je voldoende water drinkt, worden de afvalstoffen verdreven. Ook heeft het andere gezondheidsvoordelen, spierpijn is hiermee te voorkomen. Daarnaast heeft genoeg water drinken een goede werking voor jouw hersenen. 2 a 3 liter water per dag drinken is voldoende.
  • Doe ook buikspieroefeningen. Het beste is om eerst het vetpercentage kwijt te raken door kracht en cardiotrainingen. 12% van jouw vetpercentage moet eerst verlaagt worden, daarna kun je overgaan op buikspieroefeningen. De zogeheten compound oefeningen helpt om een sixpack te krijgen. Dit zijn oefeningen zoals de bench press, deadlift en de squat. Met behulp van een goed voedingsschema moet het zeker lukken om een kilo per week te kunnen afvallen.

Fitness is niet de gemakkelijkste weg om af te slanken. Daarom zie je hieronder een efficiëntere manier dan de sportschool. Deze manier is makkelijker, je hoeft er minder voor te doen en je ziet snel resultaat. Een kilo per week afvallen wordt zo makkelijker.

De pre workouts volhouden

In het begin moet je je echt aanzetten om naar de sportschool te gaan. Wanneer je er eenmaal bent, gaat het sporten vanzelf en kan je een kilo per week afvallen. Na een paar maanden stop je weer omdat je geen zin meer hebt. Wanneer je op het punt staat te stoppen en je stopt daadwerkelijk, dan kom je binnen no time weer aan. Dit is het zogenaamde jojo effect en dit is zo zonde! Je geeft jouw geld uit aan de sportschool en het harde werk blijkt voor niks te zijn geweest. Klik daarom op onderstaande afbeelding om het jojo effect tegen te gaan met een andere dieetmogelijkheid dat gegarandeerd werkt!

Ik wil blijvend afvallen!

Plaats een reactie