Bikiniproof met Sonja

Niet iedereen voelt zich prettig bij het aantrekken van een bikini, de overtollige kilo’s zijn pijnlijk zichtbaar. Pak daarom de overtollige kilo’s aan en wordt voor de zomer nog fit! Dit boek helpt jou om straks de bikini aan te trekken met een slank lichaam waarmee je kan pronken. Het boek Bikiniproof bevat zomerse recepten, tips om gezond af te vallen en zomerse traktaties. Dit is niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook mannen kunnen met dit dieet meedoen.

Bikiniproof met Sonja review

Bikiniproof met Sonja is een verandering van levensstijl. De weekmenu’s zijn makkelijk en snel te bereiden voor het hele gezin. De gerechten zijn erg lekker en verrassend. Wanneer er iets in staat dat niet lekker is, zijn er genoeg andere mogelijkheden. Je eet minder, maar eet wel gevarieerder. In het begin is het even wennen, omdat je honger krijgt wanneer je minder eet, maar dat gaat vanzelf over. Ook is dit dieet makkelijk vol te houden voor de lange termijn.

Echter de recepten kloppen niet altijd helemaal en er staat geen boodschappenlijstje bij geschreven, waardoor je zelf jouw eigen creativiteit moet gebruiken om toch iets van jouw maaltijd te maken. Er staan meer foto’s in dit boek dan recepten. De recepten zijn niet voor iedereen lekker, er staan veel recepten tussen die droog smaken. Op de foto’s kan het er dan lekker uitzien, maar wanneer je een gerecht klaarmaakt, is dit niet altijd te proeven.

Ga slank de zomer in!

Er is een betere mogelijkheid dan Bikiniproof met Sonja. De Keto Revolutie bevat ook boordevol heerlijke recepten, maar hier staan meer recepten in met boodschappenlijstjes en de recepten kloppen. Het zorgt voor een betere vetverbranding, meer energie en gezondere huid. Met deze nieuwe levensstijl kan je zo zeker weten slank de zomer in. Tevens kan je de Keto Revolutie het hele jaar door gebruiken en is dit geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Bikiniproof met Sonja

Het hele jaar door blijvend afvallen!

Plaats een reactie