Fitchef

Fitchef

Fitchef is een lekker en simpel kookboek. Als je echt gewicht wil verliezen, moet je hier serieus mee aan de slag. Veel mensen willen zich wel inzetten om af te vallen, maar weten niet zo goed hoe. Deze mensen kunnen wat extra ondersteuning van een expert gebruiken. Dit kan een afslankcoach zijn of een personal trainer, maar je kunt ook gewoon een goed boek over afvallen kopen.

Eén van de vele boeken die je kunt kopen als je gewicht wil verliezen, is Fitchef. In feite gaat het niet om één boek, maar om twee verschillende boeken die deze titel dragen. Meer over deze boeken, lees je in onderstaande tekst. Hieronder vind je namelijk een uitgebreide Fitchef turbo review.

Fitchef afvallen

Er zijn twee Fitchef boeken, namelijk Fitchef deel 1 en Fitchef deel 2. Beide boeken zijn geschreven door Mark van Oosterwijck. Mark is al vele jaren bezig met gezond eten, bewegen en afvallen. Als kind had hij namelijk altijd last van overgewicht. Door diverse diëten met elkaar te combineren en tips te noteren die hem zelf hebben geholpen af te vallen, zijn de Fitchef boeken ontstaan.

Eerst schreef Mark het boek Fitchef deel 1. Vervolgens schreef hij nog een boek, namelijk Fitchef deel 2. Beide boeken zijn gebaseerd op vijf peilers. Dit zijn de volgende belangrijke punten:

  • Balans. Alle recepten die je in Fitchef deel 1 en Fitchef deel 2 vindt, zijn gebalanceerd. Dit betekent dat de recepten alle belangrijke voedingsstoffen bevatten, in de juiste verhouding.
  • Eenvoud. Alle recepten in Fitchef deel 1 en Fitchef deel 2 zijn gemakkelijk klaar te maken. Ook heb je nooit veel ingrediënten nodig om de recepten klaar te maken.
  • Smakelijk. Alle recepten die Mark van Oosterwijck heeft samengesteld, zijn smakelijk. Dat je gezond wil eten, wil dus zeker niet zeggen dat je een hoop moet inleveren op het gebied van smaak.
  • Eiwitrijk. Alle recepten in Fitchef deel 1 en Fitchef deel 2 bevatten grote hoeveelheden eiwitten. Dit is fijn als je af wil vallen, maar ook als je meer spieren wil krijgen door krachttraining te doen. Eiwitten bevorderen namelijk de spieropbouw.
  • Betaalbaar. Alle recepten van Mark van Oosterwijck zijn voor weinig geld klaar te maken. Er zitten namelijk geen exotische en/of dure ingrediënten in.

Om je een duidelijker beeld te geven van de twee boeken van Mark van Oosterwijck, worden de boeken in onderstaande alinea’s kort beschreven.

Fitchef deel 1

FitchefFitchef deel 1 was het eerste boek van Mark van Oosterwijck. In het boek vind je 100 gezonde recepten, die je stuk voor stuk gemakkelijk, snel en zonder al te veel geld klaar kunt maken. Ook zijn alle recepten in het boek eiwitrijk. Dit maakt het boek ook geschikt voor mensen die meer spieren willen kweken.

Fitchef deel 2

Enkele maanden na de introductie van Fitchef deel 1, kwam Mark van Oosterwijck alweer met een nieuw boek. Dit boek noemde hij Fitchef Turbo. Het verschil tussen Fitchef deel 1 en Fitchef Turbo (deel 2), is dat de recepten in Fitchef Turbo allemaal binnen 15 minuten te bereiden zijn. Houd je niet van koken, dan is dit boek zeker iets voor jou.

De recepten in Fitchef deel 1 zijn ook gemakkelijk en snel te bereiden, maar enkele recepten hebben wel een langere bereidingstijd dan 15 minuten. Bij de recepten in Fitchef Turbo is dit niet het geval. Deze maak je allemaal binnen 15 minuten klaar.

Fitchef combo

Je kunt er ook voor kiezen beide boeken van Mark van Oosterwijck te bestellen. In dit geval ga je voor de Fitchef combo deal. Koop je de twee boeken los, dan betaal je 67,90 euro. Ga je voor de combo deal van Mark van Oosterwijck, dan betaal je 49,95 euro voor beide boeken.

In principe is het niet nodig beide boeken te bestellen, aangezien er in beide boeken meer dan voldoende recepten staan. Vind je het echter leuk om te koken en houd je van variatie, dan kun je er toch voor kiezen de twee boeken van Mark van Oosterwijck samen te bestellen. In dit geval heb je meteen 200 recepten tot je beschikking.

Is Fitchef iets voor jou?

Als je wil afvallen en bereid bent je eetpatroon aan te passen, is Fitchef zeker iets voor jou. De recepten in de twee Fitchef boeken zijn niet alleen gezond, maar ook lekker. Daar komt nog bij dat je de recepten eenvoudig en snel klaar kunt maken. Naar de toko gaan is niet nodig, want je kunt alle ingrediënten van de gezonde recepten gewoon in de supermarkt kopen. Dit maakt afvallen met Fitchef ook nog eens betaalbaar. Het is een lekker en simpel kookboek.

FitchefOok als je meer spieren wil kweken, kun je Fitchef aanschaffen. De recepten in de Fitchef boeken bevatten namelijk stuk voor stuk veel eiwitten. Eiwitten helpen je spieren op te bouwen. Doe je veel krachttraining en vind je het nog allemaal wat te langzaam gaan? Dan kook je langere tijd recepten uit de twee Fitchef boeken om het proces van spieropbouw te versnellen.

Let op: de boeken van Fitchef werken alleen als je ze serieus en voor een langere tijd gebruikt. Kook je af en toe een Fitchef recept en eet je een dag later weer ongezond? Dan zal je niet afvallen en kweek je ook geen extra spieren. Eet je een week lang volgens het Fitchef dieet, dan zie je ook geen resultaat. Als je echt resultaten wil zien met Fitchef, moet je jouw eetpatroon voor de lange termijn aanpassen. Ook is het belangrijk dat je verder geen ongezonde snacks eet, want ongezonde voedingsmiddelen zitten jouw einddoel ook in de weg.

Fitchef berekenen

FitchefFitchef deel 1 kost 37,95 euro. Koop je liever Fitchef Turbo (deel 2), dan betaal je 29,95 euro. Wil je beide boeken bestellen, dan neem je de combo deal van Mark van Oosterwijck. In dit geval betaal je geen 67,90 euro voor de twee boeken, maar 49,95 euro.

Goed om te weten: soms worden de boeken met korting aangeboden. Door de website van Mark van Oosterwijck even in de gaten te houden, kun je mogelijk van een goede deal profiteren.

Fitchef reviews

Natuurlijk waren we benieuwd wat andere mensen nu eigenlijk van de twee Fitchef boeken vinden. Als we de online reviews van andere consumenten lezen, moeten we concluderen dat vrijwel iedereen blij is met de boeken van Mark van Oosterwijck. Veel mensen schrijven dat ze echt veel af zijn gevallen met Fitchef deel 1 en/of Fitchef deel 2, zonder hier al te veel moeite voor te doen. Ook lezen we regelmatig dat de recepten in de boeken echt lekker zijn en goed vullen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je honger krijgt als je met Fitchef gaat eten, want de recepten vullen goed.

Fitchef voedingsschema

Over Fitchef Turbo lezen we bovendien veel positieve verhalen over het gemak waarmee je de recepten klaar kunt maken. Omdat echt alle recepten in het boek in 15 minuten te bereiden zijn, is dit kookboek uitermate geschikt voor mensen met een druk leven. De recepten van Fitchef deel 1 zijn ook vrij gemakkelijk te bereiden, maar duren soms wat langer om te maken. Houd hier rekening mee als je dit boek bestelt.

Conclusie: Fitchef kopen of niet?

Met de twee Fitchef boeken van Mark van Oosterwijck kun je veel gewicht verliezen. Niet door jezelf uit te hongeren en iedere dag naar de sportschool te gaan, maar door gewoon iets gezonder te eten. De eiwitrijke recepten in de boeken van Mark van Oosterwijck zijn gemakkelijk klaar te maken, snel te bereiden én goedkoop. Dit maakt de boeken toegankelijk voor iedereen die gewicht wil verliezen: ook voor mensen die niet zo goed kunnen koken of het druk hebben. Wij vinden de boeken van Mark van Oosterwijck dan ook zeker aanraders.

Wil je al tijden gewicht verliezen en ben je nu écht klaar om te starten met een gezondere leefstijl? Koop dan Fitchef deel 1 of Fitchef Turbo van Mark van Oosterwijck en ga snel aan de slag. Voor je het weet, ben je die overtollige kilo’s kwijt.

Ik wil die overtollige kilo’s kwijtraken!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Fitchef
Author Rating
51star1star1star1star1star
chrisco211
chrisco211

No Comments

Write a Reply or Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Geef jouw naam en e-mail voor gratis tips!