Gespierde God

Hoe krijg je een sixpack?

Hoe krijg je een sixpack op een juiste manier? Gespierde God Review heeft voor velen gezorgd voor een levensverandering. Droom je ook wel eens over het hebben van een gespierd lichaam? Je ziet het wel om je heen, in de sportschool, op het strand. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? Zo een gespierd lichaam wil ik ook wel hebben! Het is niet onmogelijk mensen. Ik ga jou in dit artikel uitleggen waarom het krijgen van een gespierde god lichaam mogelijk is en wat je ervoor kan doen om het te krijgen.

Met een gespierd lichaam, voel je je een stuk beter. Je krijgt meer sjans om je heen, jouw zelfvertrouwen groeit enorm. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een laag/gezond vetpercentage over het algemeen gelukkiger zijn.

Glenn Goossens Gespierde God

Gespierde God is een boek van Glenn Goossens. Hij is een personal trainer en een expert op het gebied van voeding. Glenn heeft duizenden mensen geholpen om een gespierd lichaam te krijgen. Het resultaat is verbluffend, omdat hij zelf ervaring ermee heeft, kan hij zich makkelijk in iemand anders zijn schoenen plaatsen.

De 3 belangrijkste elementen volgens Glenn zijn:

  • Eiwitrijke voeding
  • Voldoende trainen
  • Rusten om het herstel te bevorderen

Voor wie is het boek bestemd?

Hoe krijg je een sixpackHet boek Gespierde God is voor iedereen bestemd die een strak lichaam wil krijgen. Het maakt ook niet uit of je een man of vrouw bent, een beginner of een gevorderde bent. Iedereen kan een lichaam krijgen waar je u tegen zegt, als je het maar graag genoeg wil en bereidt bent om het boek aan te schaffen.

Hoe krijg je een sixpackTegenwoordig besteden we veel tijd om te internetten, of thuis lekker op de bank televisie te kijken. Dat is een leuke vrijetijdsbesteding, maar zo kom je niet van de kilo’s af.  Ook het eten van lekkere snacks zoals chips en chocolade helpt ook niet mee. We weten allemaal dat dit ongezond is, maar toch blijven wij dit doen. Het boek geeft jou ook een motivatie om dit minder te doen en meer te gaan sporten en gezondere voeding te eten. Wanneer je dit boek uitleest, heb je alle tools om een gespierd lichaam te krijgen. Zo hoef je niet meer naar losse artikelen op het internet te zoeken en dit bespaart jouw tijd en moeite.

Gespierde God, het boek

Wanneer je het boek Gespierde God besteld, krijg je na de betaling een link naar jouw mail gestuurd met daarin een bedankwoord en een link om de bonussen te downloaden. Het boek bestaat uit de volgende stukken:

  • Het boek. Dit bestaat uit 130 pagina’s, Glenn legt jou uit waarom je zou moeten trainen en hij geeft uitleg over waarom het hebben van genoeg rust zo belangrijk is. Daarnaast wordt er uitgebreid over voeding besproken.  Er is een combinatie van deze 3 elementen gemaakt om een maximaal resultaat te behalen.
  • TIJDELIJKE GRATIS BONUS #1 “Sensationeel Snel Maar Gezond Afvallen” (t.w.v. €15). Er worden ongebruikelijke technieken besproken waardoor de vetverbranding met 20% toeneemt.

  • TIJDELIJKE GRATIS BONUS #2 Een maand gratis Het Ultieme Afslank Videoprogramma. Je krijgt bij deze bonus allerlei video’s te zien dat voornamelijk ingaat op gezonde voeding en training.

Gespierde god review

Hoe krijg je een sixpackWanneer je dit boek hebt uitgelezen en dit consequent volhoudt, krijg je een strakker lichaam. Dat is een positief iets, maar houdt er ook rekening mee dat jouw kleding niet meer gaat passen. Wanneer je vele kilo’s afvalt, dan gaat jouw kleding te wijd zitten. Wanneer je al slank van figuur bent en je krijgt spieren, dan gaat jouw kleding te strak zitten. Maar nogmaals wil ik benadrukken dat je een gespierd lichaam krijgt en je je erg gezond voelt.

Hier nog een paar reacties van klanten die het boek Gespierde God hebben aangeschaft.

“ongeveer 2 maanden was ik 15 kilo te zwaar, toen ben op zoek gegaan naar info op internet en kwam je boek tegen… jij hebt me dat extra duwtje in de rug gegeven. Super!”
– Floris (21)

“Bedankt voor je uitleg. Ik wil je bedanken voor je leerzame adviezen. Doordat ik meer spiermassa heb en beter in mijn lichaam te zitten, heb ik wat leuk dates op het programma staan. Dit was echt even wat ik nodig had.”
– Jan Diederik (42)

“Interessant boek heb je… heb er zin in om aan te beginnen, je schema’s spreken mij aan… niet omdat ik per se nou super gespierd wil worden maar het mag allemaal wat strakker.”
– Madeleine (33)

De Gespierde God recensies beloven iets goeds. Omdat ik het jou gun om een gespierd lichaam te krijgen, krijg je korting op het boek Gespierde God wanneer je op het onderstaande link klinkt! Veel plezier met het afvallen van overtollige kilo’s 🙂

Ik wil een Gespierde God worden!

Plaats een reactie