Over mij

Ik ben Christina, de eigenaar van bestedieetsnelafvallen.nl. Deze site is opgericht in 2017 en heeft inmiddels al duizenden bezoekers.

Omdat ik zelf bezig ben met afvallen en weet hoe moeilijk het is om goede informatie te verzamelen over zoveel verschillende diëten en dit vol te houden, wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om snel te kunnen afvallen.

Steeds vaker zie ik op tv, het internet en in modebladen mensen met een strak lichaam. Dan denk ik bij mijzelf, dat zou niet verkeerd zijn om dat ook te hebben.

Ook het aandringen van mijn omgeving heeft mij de extra stimulans gegeven om een gezonder levensstijl aan te nemen. Wat mij over de grens heeft geholpen is dat ik mij meer ontspannen wil voelen in deze hectische tijden.

Ik wist dat dit hard werken zou worden. Maar het harde werken is beloond, ik ben ondertussen een paar kilo’s afgevallen en voel mij ontspannender. Ik heb het gevoel dat ik stressvolle situaties beter aan kan en ook aan mijn uiterlijk zie ik een verbetering.

Wat voor veel mensen een struikelblok is, is om een dieet voor een lange tijd vol te houden. Dit is zo zonde, zo kom je bij het jojo-effect. Je valt in het begin wel af, maar omdat je stopt, kom je weer aan.

Om jou met verdere goede informatie te helpen, kun je onder het kopje afvallen, kiezen welk dieet voor jou geschikt is. Wil je voornamelijk gezond eten? Klik dan op afvallen met voeding. Wil je meer bezig zijn met sporten? Klik dan op afvallen met trainen. Het beste is natuurlijk om een combinatie van beiden te doen.

Voor wat motivatie kan je het beste deze site in de gaten houden wanneer je je inschrijft voor gratis tips.

Veel plezier met afvallen! Ik hoop dat ik het op deze manier het makkelijker voor jou kan maken.

Plaats een reactie