Project Gezond review

Project gezond is een methode om te afvallen met gezond en vooral lekker eten. Omdat er meer dan 50.000 exemplaren zijn verkocht, is dit een goed moment om dit te reviewen.

Project Gezond

Natalia en Walter vinden dat afvallen leuk moet blijven. Daarom kan volgens hun lekker eten en afvallen samengaan. Ze hebben veel mensen geholpen met afvallen. Maar kan je met het project gezond daadwerkelijk kilo’s afvallen?

Project gezond review

Auteurs van Project Gezond

De auteurs van Project gezond zijn Natalia en Walter. Ze zijn ook samen getrouwd en hebben een afslankboek geschreven. Natalia heeft rechten gestudeerd, maar iets ontbrak en ook op kantoor wist ze dat ze dit niet haar hele leven wilde gaan doen.

Project gezond review

Ze heeft ontdekt dat veel mensen bereidt zijn om veel uit te geven aan repen, shakes en afslankpillen. Volgens Natalia is dit niet de juiste manier om af te vallen en daarom heeft ze zich verdiept in voeding en een opleiding tot gewichtsconsulente gevolgd. Walter is al lang bezig met gezonde voeding, hij kookt graag elke dag en heeft een foodblog.

De inhoud van Project Gezond

Het boek afvallen met gezond en vooral lekker eten heeft 40 recepten, 8 weekmenu’s en informatie over afvallen. Met dit boek kan je afvallen en lekker eten met elkaar combineren. Omdat dit zo plezierig is, kan je dit jarenlang blijven volhouden. De kilo’s blijven zo weg, dit voorkomt het jojo effect. Door Natalia haar passie voor voeding en Walter zijn passie voor koken, bevat het boek goede informatie.

Project Gezond is begonnen als een online afslankprogramma. Alle leden ontvangen elke week een nieuw weekmenu en recepten. Ook kunnen de leden gebruik maken van persoonlijke ondersteuning. Er is een online community aanwezig. Omdat er veel verzoeken vanuit de online community zijn gekomen om ook offline te gaan, is het boek ontstaan.

Voor wie is dit bestemd?

Iedereen kan dit dieet op zijn of haar eigen leven toepassen. Omdat je ook lekker kunt eten en blijvend kunt afvallen, kan je van dit dieet genieten. Leer ook meer over de voeding, hoeveel en wat je kunt gaan eten om af te vallen.

Project gezond review

Het Project gezond is een laagdrempelige manier om af te vallen. Omdat de recepten niet al te veel moeite kosten en het hele gezin kan mee-eten. Je kan lekker eten, maar tegelijkertijd ook afvallen.

Maar er zijn ook mindere kanten aan dit boek, het boek is best prijzig en de recepten zijn weinig verrassend.

Betere oplossing

Wanneer je naast afvallen ook een gezondere huid en meer energie wil, dan is de Keto Revolutie een betere keuze. Ook heeft het verrassendere recepten en is het makkelijk toepasbaar op jouw dagelijks leven!

Project gezond review

Val veel kilo’s af en krijg meer energie!

Plaats een reactie