Simpel Slank

Simpel Slank Programma

Simpel SlankSimpel Slank is de ideale programma om af te vallen. De zomer komt eraan, en je wilt natuurlijk niets liever dan superstrak in je badpak op het strand paraderen. Hoe verlies je echter snel de overtollige kilo’s? Een nieuwe rage is het Simpel Slank Programma. Hiermee kun je in een zeer snelle tijd wel 5, 12 of zelfs meer dan 17 kilo vet verliezen. Bovendien zou je kunnen afvallen zonder chemische pillen te slikken, jezelf uit te hongeren of angsten te hebben dat de kilo’s zo weer terugvliegen. In dit artikel zullen we een Simpel Slank review geven over deze nieuw trend.

Hoe werkt het Simpel Slank programma?

Het Simpel Slank programma bestaat uit vijf simpele stappen. Het zijn gezonde recepten met weinig calorieën. In deze stappen leer je om je hormonen te balanceren. Je zult gemiddeld zo’n 2 kilo per week afvallen, waarbij je in de eerste week zelfs meer gewicht kunt verliezen. Bij de vierde stap verbrand je meteen orgaanvet en onderhouds vet in de buikstreek. Bij het programma hoort een Simpel Slank E-boek waar heerlijke gerechten in staan. Er zijn drie uitgebreide weekmenu’s en wel meer dan 70 recepten. Als je drie dagen volgens het kookboek hebt gegeten, heb je geen last meer van eetbuien! Het kookboek bevat ook recepten voor gezonde snacks. Bovendien word je online gesteund dankzij het team van Simpel Slank. Als je vragen hebt, kun je ze gemakkelijk via de website stellen. Als je het Simpel Slank programma precies volgt, zul je gegarandeerd afvallen.

De vijf stappen in het Simpel Slank Programma

  • Stap 1: Het Keerpunt

Bij de eerste stap leer je om op een andere manier af te vallen. Het grootste misverstand bij het verliezen van gewicht is dat mensen denken dat ze de symptomen moeten aanpakken. Het gaat er echter om dat de oorzaak van het gewicht wordt aangepakt. Je moet simpelweg de kraan dichtdraaien, zodat het water niet overal naartoe kan stromen. Het menselijk lichaam beschikt over een vetopslaghormoon (insuline) en een vetverbrandingshormoon (glucagon). Het is de bedoeling dat de glucagon wordt geactiveerd om de vetcellen te openen. Hierdoor kan het vet worden bevrijd en worden verbrand. Bij stap 1 gaat het om het keerpunt dat het lichaam geen vet meer aanmaakt, maar overgaat op het verbranden van vet.

  • Stap 2: Reset het hongerhormoon zodat je prettig afvalt

Bij het afvallen krijg je meestal last van een hongergevoel. Dit wordt veroorzaakt door het hongerhormoon, dat ghreline heet. Het Simpel Slank Programma zorgt ervoor dat je geen last krijgt van honger tijdens het afvallen. Bij dit programma reset je als het ware het hongerhormoon, door op een andere manier te eten. In het kookboek kun je gemakkelijk de drie weekmenu’s volgen. De boodschappenlijst wordt eenvoudig weergegeven, tezamen met de weekmenu’s en snackrecepten. Ook staan er tips in het boek voor mensen die weinig tijd hebben. Als je deze weekmenu’s volgt, kun je nog last krijgen van een hongergevoel. Het zal dan echter slechts gaan om echte honger. Je lichaam heeft geen behoefte aan extra suikers of vetten. Zo wordt het afvallen veel prettiger. Je kunt immers door middel van de uitgekozen maaltijden in het plan makkelijker afvallen.

  • Stap 3: Verbrand vet op lastige plekken

Iedereen heeft wel een specifieke plek waar het lastig is om gewicht te verliezen. In principe is lichaamsvet bedoeld om tijdelijk energie op te slaan. Doordat in onze voeding, omgeving en in bepaalde cosmetica allerlei schadelijke stoffen terecht zijn gekomen, heeft lichaamsvet tegenwoordig een nieuwe taak. Zo worden in lichaamsvet gifstoffen opgeslagen. Als er teveel gifstoffen in het lichaamsvet zitten, is het lastig om dit te verbranden. Het hardnekkige vet laat zich lastig verplaatsen. Dankzij het Simpel Slank programma is het mogelijk om dit vet te laten verdwijnen. Door een natuurlijke balans in de voeding te creëren, zul je het hardnekkige vet kunnen losweken en verbranden. Dit geldt voor al het lichaamsvet, zelfs op de lastige plekken.

  • Stap 4. Aan de slag voor een platte buik!

Een van de lastige plekken waar het moeilijk is om gewicht te verliezen, is de buik. Het buikvet laat zich niet slechts wegjagen met gezond eten. Het hormoon cortisol heeft als een van de taken om buikvet aan te maken. Bij de vierde stap van het Simpel Slank Programma pak je het cortisol hormoon aan. Hierdoor zul je snel buikvet verbranden. Doordat het lichaamsvet rond de buik minder wordt, verlaag je ook de kans op verschillende ziektes. Aandoeningen als hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hart- en vaatziekten en kanker hebben met het buikvet te maken. Dankzij deze stap verbrand je de hele dag door het hoog- en laagzittende buikvet.

  • Stap 5: Elimineer de eetbuien waardoor het perfecte lichaam ontstaat

(Vr)eetbuien is een groot probleem bij veel mensen die afvallen. Emotionele eters hebben het vaak lastig tijdens een dieet. Als je echter toegeeft aan de eetbuien, zullen alle inspanningen om af te vallen voor niets zijn. Met het Simpel Slank Programma wordt er alles aan gedaan om dit tegen te gaan. Het programma probeert dit te stimuleren door het serotonine hormoon. Serotonine is een gelukshormoon, dat je veel energie geeft en je gelukkig maakt. Als er serotonine in je lichaam aanwezig is, zul je geen last hebben van vreetbuien. Bovendien geeft serotonine je zelfvertrouwen, overtuiging, wilskracht en motivatie. Door in de voeding ervoor te zorgen dat het lichaam meer serotonine zal aanmaken, zal je meer wilskracht hebben om het dieet voort te zetten. De vijfde stap zorgt ervoor dat het dieet zal werken.

Simpel Slank weekrecepten

Simpel SlankHet Simpel Slank Programma bevat drie complete weekmenu’s met maar liefst 70 recepten. Tijdens de Simpel Slank review viel het op dat de weekmenu’s zeer gemakkelijk zijn. Er zijn geen dure boodschappen nodig waardoor het dieet voor iedere portemonnee te volgen is. Mensen met een druk leven hoeven ook geen excuses te maken. Er zijn veel tijd-bespaartips en alternatieven voor het geval je weinig tijd hebt. Ook worden de recepten zeer eenvoudig uitgelegd. De exacte aantallen voor ieder recept worden per ingrediënt aangegeven. Als je het kookboek in eerste instantie doorbladert, denk je dat de gerechten vrij ongezond zullen zijn! De heerlijke gerechten zien er niet speciaal uit alsof het om een dieet gaat. Daarom is het leuk om op deze manier gemakkelijk af te vallen. Als je gasten over de vloer hebt, zullen ze nauwelijks merken dat ze te maken hebben met een recept uit het weekmenu.

Hoe voorkom je de stilstand tijdens het afvallen?

Tijdens het afvallen is er een moment waarop je geen gewicht meer verliest. Ondanks dat je gezond eet, gaat de teller van de weegschaal niet meer naar beneden. Dit heeft ermee te maken dat er een bepaald hormoon in het lichaam is dat denkt dat je aan het verhongeren bent. Het Simpel Slank Programma heeft hier uiteraard rekening mee gehouden. In het programma kun je de balans van dit hormoon herstellen door een bijzonder dagschema te volgen, dat hier specifiek op gericht is. Je vindt dit schema in het boek terug. Na deze dag zal het lichaam weer vet gaan verbranden. Stilstand is bij dit dieet dus verleden tijd!

Vraag om extra ondersteuning tijdens het Simpel Slank Programma

Het kan voorkomen dat je tijdens het Simpel Slank Programma vragen hebt, of simpelweg advies van een voedingsdeskundige wilt. Bij Simpel Slank staat een compleet team klaar om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden die te maken hebben met het afvallen en de voeding. Nadat je het programma hebt besteld, ontvang je een e-mailadres waar je het team op kunt bereiken. Dit team geeft zeer snel antwoord als je even niet weet hoe je het afvallen moet aanpakken. De vragen die ik stelde over sommige recepten, werden zeer snel beantwoord. Het team geeft in duidelijke termen aan hoe je het afvallen moet aanpakken.

Simpel Slank methode ervaringen

Simpel Slank methode heeft veel positieve ervaringen. Veel deelnemers vallen na een paar weken 5 tot 15 kilo’s af. Met een hele andere manier van eten en met de juiste tips is een slank figuur krijgen binnen handbereik.

Simpel Slank is de hype waard

Simpel SlankHet Simpel Slank Programma mag dan een trend zijn, het werkt wel degelijk. Door de hormonen aan te pakken, werk je aan de kern van het probleem. Je merkt onmiddellijk de verschillen tijdens het afvallen. Ik verloor direct een aantal kilo in de eerste week! Ik ben nu in totaal 8 kilo afgevallen, en streef om er nog een paar te verliezen. De recepten zijn bovendien zeer eenvoudig, en passen in mijn drukke werkschema. Het Simpel Slank Programma is dan ook zeker het proberen waard!

Verlies nu kilo’s met het Simpel Slank Programma!

Plaats een reactie