Sonja Bakker Bella Italia

Italië is het land van het goede leven, lekker eten en gezelligheid staan daar voorop. Heerlijke pasta, pizza en tiramisu. Pas wel op dat de kilo’s niet toenemen. Sonja Bakker heeft hierop een goede oplossing voor gevonden. Namelijk gewicht verliezen en tegelijkertijd een gezonde levensstijl opbouwen. Veel Italiaanse recepten komen voor in dit kookboek ,daarnaast zijn er bekende weekmenu’s. Lekker eten en afvallen is nog nooit zo leuk geweest.

Sonja Bakker Bella Italia

Sonja Bakker

Sonja Bakker heeft meerdere succesvolle boeken geschreven over gezonde recepten en gewichtsverlies. Ze heeft zich in gezonde voeding verdiept en wil iedereen ermee helpen.

Voor wie is Bella Italia bestemd?

Bella Italia is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Het bevat gezonde recepten en ook met overgewicht kan je afvallen. Wanneer je niet al teveel tijd wil besteden aan koken, is dit boek geschikt. De recepten zijn makkelijk en snel te bereiden.

Bella Italia inhoud

Het heeft 59 pagina’s en er staat veel Italiaanse recepten, weekmenu’s en ervaringen van anderen erin. Ook staan er veel afbeeldingen, zodat je een beeld van de recepten krijgt.

Bella Italia review

De gerechten zijn erg lekker en afwisselend. Het bevat lekker Italiaans eten, maar dan met minder calorieën, waardoor je nog steeds kunt genieten van het eten. Omdat de recepten zo lekker zijn, is dit dieet makkelijk vol te houden.

Echter, er zijn zoveel verschillende producten waarmee je moet koken. Als je alleen voor jezelf kookt, gaat dit duur uitvallen. Omdat je voor ieder gerecht weer andere ingrediënten nodig hebt. Je koopt ze in, gebruikt er maar een klein deel van en de rest gooi je toch weer weg.

Hoewel er van de titel Bella Italia vanuit kan worden gegaan dat er alleen Italiaanse recepten wordt verwerkt in de boek, valt dit nog tegen. Er staan nog genoeg recepten in van andere landen.

Beste manier om af te vallen

Er is een betere manier om af te vallen dan het boek Bella Italia van Sonja Bakker. In de Keto Revolutie wordt er meer aandacht besteedt aan gezonder afvallen. Daarmee val je meer en sneller kilo’s af dan Bella Italia. Ook zijn de ingrediënten minder prijzig. Dus weersta de tiramisu van Bella Italia en ga voor gezond eten en val snel en veel af!

Ik wil veel en snel kilo’s afvallen!

Plaats een reactie