Zomerslank met Sonja

Zomerslank met Sonja is een boek dat jou helpt om voor de zomer slank te worden, het bevat dieettips en weekmenu’s.

Zomerslank met Sonja

Omdat Sonja veel reacties heeft ontvangen van mensen die voor de zomer veel gewicht binnen korte tijd willen verliezen, heeft Sonja dit boek geschreven. Er staat weekmenu’s en recepten voor de zomergerechten. Op deze manier word je vakantie-fit, met veel afbeeldingen, vakantietips en succesverhalen uit de praktijk.

Zomerslank met Sonja

Zomerslank ervaringen

De gerechten zien er lekker uit door de mooie foto’s. Maar dit kan weer een valkuil zijn om er teveel van te eten. In het boek wordt de focus gelegd op voeding. Wanneer je blijvend en veel wil afvallen zul je ook aandacht moeten besteden aan sport. Helaas wordt dit niet in het boek genoemd.

Ook wordt er teveel ingegaan op de testimonials. De positieve ervaringen worden teveel uitvergroot waardoor dit niet waarschijnlijk lijkt. Want zoals eerder werd benoemd, draait veel en blijvend afvallen niet alleen om eten.

Het hele jaar door slank

Zomerslank met Sonja zich richt zich alleen op de zomer, maar natuurlijk wil je ook de rest van het jaar slank blijven. Daarvoor is er een perfecte oplossing. Met sporten kan je hiervoor zorgen! Je hebt niet alleen gezonde recepten, maar ook informatie over sporten. Dus doe het meteen goed! Wanneer je op de onderstaande button klikt, krijg je er meer uitleg over, waarom dit dé manier is om snel, blijven en veel kilo’s kwijt te raken.

Ik ben een vrouw en wil strakke buikspieren!

Ik ben een man en wil strakke buikspieren!

Plaats een reactie